Oplev det bedste af Nykøbing Falster

Nykøbing Falster har en rig historie, som kan opleves gennem byens mange historiske seværdigheder. Besøg Nykøbing Slot, som har rødder tilbage til 1200-tallet og var residens for danske konger og dronninger. Oplev den smukke slotskirke og de velbevarede slotsmure. Gå en tur i den hyggelige Gåsebyen, hvor de smukke bindingsværkshuse tager dig tilbage til en svunden tid. Afslut din historiske rundtur med et besøg på Middelaldercentret, hvor du kan opleve livet i en middelalderlig landsby og se håndværkere i arbejde.

Smag på de lokale delikatesser og specialiteter

Nykøbing Falster er et paradis for madentusiaster. Tag en tur til byens hyggelige torv, hvor du kan smage på de lækre lokale delikatesser og specialiteter. Prøv de friskfangede fisk fra Guldborgsund eller den hjemmelavede is fra en af de lokale ismejerier. Besøg også gårdbutikkerne i området og tag hjem med lækre økologiske grøntsager, honning og andre lækkerier. Besøg Nykøbing Falster nu og oplev det autentiske smag af Falster.

Aktiv ferie med vandaktiviteter og naturskønne omgivelser

Nykøbing Falster byder på et væld af muligheder for aktiv ferie med vandaktiviteter og naturskønne omgivelser. Oplev den smukke Guldborgsund, hvor du kan tage på kajak- eller standup-paddletur og nyde udsigten over det blå vand og den grønne natur. Besøg Fuglsang Sø, hvor du kan fiske, bade eller blot nyde den rolige stemning. Gå en tur i Nykøbing Falster Skov, hvor du kan opleve dyrelivet og de varierede landskaber. Uanset om du søger adrenalinfyldte oplevelser eller stille stunder i naturen, vil Nykøbing Falster byde på uforglemmelige oplevelser.

Familievenlige oplevelser, der glæder både børn og voksne

Nykøbing Falster byder på en række familievenlige oplevelser, der kan glæde både børn og voksne. Besøg Naturpark Maribosøerne, hvor I kan tage på opdagelse i den smukke natur og opleve dyrene på tæt hold. Gå en tur i Guldborgsund Dyrepark og se de mange forskellige dyr, eller tag på eventyr i Knuthenborg Safaripark, hvor I kan køre på safari mellem de vilde dyr. Byen har også et spændende Kulturhus med et bredt aktivitetstilbud for hele familien. Slut dagen af med en hyggelig gåtur langs havnen og nyd den skønne udsigt over Guldborgsund.

Kulturelle begivenheder, der sætter dit sind i bevægelse

Nykøbing Falster er en by, der summer af kulturelle begivenheder hele året rundt. Oplev byens rige kulturliv på en af de mange festivaler, der finder sted. Besøg den årlige Middelalder Festival, hvor du kan lade dig henføre af datidens stemning og traditioner. Eller nyd den levende musik og stemningsfulde atmosfære ved Kulturnatten, hvor byens institutioner og foreninger slår dørene op for et væld af oplevelser. Uanset om du er til teater, dans, kunst eller noget helt fjerde, vil du finde noget, der sætter dit sind i bevægelse i Nykøbing Falster.

Shoppe-paradis med unikke butikker og hyggelige gågader

Nykøbing Falster er et sandt shoppe-paradis med et væld af unikke butikker og hyggelige gågader. Byens centrum bugner af små specialbutikker, der sælger alt fra lokale delikatesser og kunsthåndværk til tøj og accessories. Gå på opdagelse i de charmerende gader, hvor du kan finde skjulte perler som den velassorterede boghandel eller den hyggelige caféstue, hvor du kan sætte dig og nyde en kop kaffe. Nykøbing Falster tilbyder en afslappet og hyggelig shoppeoplevelse, hvor du kan finde både kendte og mere unikke varer.

Romantiske stunder ved havnen og de smukke kanaler

Nykøbing Falsters hyggelige havn og smukke kanaler er et fantastisk sted at tilbringe romantiske stunder. Gå en tur langs kajkanten og nyd den friske havluft og de idylliske omgivelser. Sæt dig på en bænk og lad tankerne vandre, mens du betragter de forbipasserende både og skibe. Eller tag en romantisk sejltur på kanalerne og oplev byen fra et helt nyt perspektiv. Uanset om du vælger at gå eller sejle, vil du finde ro og nærvær i disse smukke omgivelser.

Overnatning i charmerende hoteller og hyggelige bed & breakfasts

Nykøbing Falster byder på et bredt udvalg af charmerende hoteller og hyggelige bed & breakfasts, der tilbyder gæsterne en autentisk og afslappende oplevelse. Fra de historiske bygninger med deres særprægede arkitektur til de personlige værter, der giver dig en varm velkomst, finder du her den perfekte base for din oplevelse af Nykøbing Falster. Nyd f.eks. en dejlig morgenmad serveret med lokale specialiteter, inden du begiver dig ud for at udforske byens mange seværdigheder og attraktioner.

Praktiske informationer og tips til din perfekte tur

Nykøbing Falster er en hyggelig by med masser at opleve. Her er nogle praktiske informationer og tips til din perfekte tur:

  • Byen har et godt udvalg af hoteller, B&B’er og campingpladser, så der er noget for enhver smag og pengepung. Book gerne i god tid, særligt i højsæsonen.
  • Brug byens gratis bycykler til at komme rundt og oplev seværdighederne. Der er cykelparkering ved de fleste attraktioner.
  • Spis en lækker frokost på en af de hyggelige caféer eller restauranter i bymidten. Prøv gerne de lokale specialiteter som fisk og skaldyr.
  • Besøg Nykøbing Falster Turistinformation for yderligere inspiration og hjælp til at planlægge din tur.

Gør dit næste besøg til en uforglemmelig oplevelse

Nykøbing Falster har meget at byde på, og et besøg her kan let blive til en uforglemmelig oplevelse. Sørg for at besøge byens historiske centrum, hvor du kan gå på opdagelse i de smukke gader og beundre de velbevarede bindingsværkshuse. Gå en tur langs havnen og nyd den friske luft og den fantastiske udsigt over Guldborgsund. Besøg også Nykøbing Slot, som rummer spændende udstillinger og giver et indblik i byens historie. Slut af med en lækker middag på en af de hyggelige caféer eller restauranter i byen, og lad dig inspirere af den lokale gastronomiske tradition.